Menu

Indmeldelse

For at søge medlemskab i AGF Fodbold skal du henvende dig til én af trænerne eller holdlederne for holdene for din årgang. 
Du vil blive tilbudt at komme til prøvetræning, og normalt vil en indmeldelse ske efter en kortere prøveperiode, efter du i samråd med træneren har besluttet dig for at spille fodbold i AGF. 

Indmeldelse sker automatisk, når du første gang indbetaler kontingent online. Vær opmærksom på, at indmeldelsen kun kan ske efter forudgående aftale med træneren for dit hold. 

Såfremt der ikke er plads på holdet, oprettes du på en venteliste, og du orienteres af træneren/holdlederen om hvorledes du skal forholde dig. 

SpillercertifikatI tilfælde af indmeldelse skal AGF - såfremt du har spillet i en anden klub i indeværende eller den foregående sæson - anmode din tidligere klub om dit spillercertifikat.

Du kan ikke spille kampe eller deltage i træningen, før AGF har modtaget spillercertifikatet. Har du ikke spillet i indeværende eller den foregående sæson, skal du underskrive en spillererklæring, som du kan få udleveret af din træner (forældreunderskrift ved unge under 18 år). 

Indmeldelse sker i øvrigt i henhold til AGF’s vedtægter.