Menu

AGF søger flere dygtige børnetrænere

image
06. juli 2020 kl. 09:57

Har du ambitioner om at være træner i et unikt børnefodboldmiljø?

I AGF Børnefodbold er vi i gang med at forberede den kommende sæson 2020/21 og søger i den forbindelse flere dygtige børnetrænere til at indgå i vores trænerteams.

Bliv en del af en inspirerende gruppe af trænere

Som børnetræner i AGF bliver du en del af et inspirerende trænermiljø, hvor vi værdsætter kvalitet, dygtighed og ordentlig opførsel. Her får du til opgave at træne og inspirere børnespillere samt forestå et velfungerende samspil med deres forældre.

Måske er du allerede i gang med din træneruddannelse - måske ikke endnu. Under alle omstændigheder "klæder vi dig på” til træneropgaven ved at indføre dig i ”Den Hvide Tråd i AGF Børnefodbold” og DBUs træneruddannelse. Desuden giver vi dig sparring og coaching i dit daglige trænervirke samt særlige muligheder for trænerfaglig udvikling i en hverdag med inspirerende samarbejdsrelationer til vores elitetrænere i AGFs Talentafdeling.

Kom med på vores børnetrænerhold

Hvis du har lyst til at komme med på børnetrænerholdet i AGF, så skriv hurtigst muligt – og senest d. 12. juli 2020 - en mail til vores klub- og udviklingskoordinator Morten Juhl, hvori du fortæller lidt om dig selv og din motivation for at blive børnetræner i AGF.

Du kan skrive til: morten.juhl@agf.dk – alternativt er du meget velkommen til at ringe til Morten på tlf.nr. 2133 3431.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fakta om AGF af 1880
AGF af 1880 er landets næstældste idrætsforening og holder til – sammen med superligaholdet – på vores eget, privatejede baneanlæg på Terp Skovvej 16-20, 8260 Viby J (Fredensvang). Vi har et af de mest moderne klubhuse i Skandinavien og har lige udvidet faciliteterne ved vort baneanlæg med en ny 11-mands græsbane.

AGF af 1880 har ca. 5.000 medlemmer fordelt på 7 idrætsgrene – herunder ca. 450 medlemmer af fodboldafdelingen. Med over 300 officielle danske mesterskaber under Danmarks Idrætsforbund er vi landets mest vindende idrætsforening nogensinde.