U17 er danske mestre - igen!

image
BJ
18. juni 2018 kl. 15:28
Med en overbevisende 7-1-sejr over Haderslev gjorde U17 lørdag eftermiddag arbejdet færdigt og hjemtog det danske mesterskab til Fredensvang for andet år i træk.

Kravet var klar til AGF-drengene inden kampen. En sejr og DM-guldet ville være i hus. Det kunne måske give gummiben hos nogle, men ikke hos det stærke AGF-kollektiv. Heller ikke en tidlig føring til Haderslev slog dem ud af kurs. Ligesom i den seneste kamp mod titelkonkurrenterne fra FC København viste spillerne gode nerver og slog tilbage. Og dét i eftertrykkelig grad. Anders Fæster headede udligningen ind efter hjørnespark, og et hjørnespark var også optakten til Mads Bagers scoring til 2-1. Inden pausen udbyggede Frederik Jørgensen føringen med et dommedagshug. Nærmest stående kanonerede han bolden i mål fra 30 meters afstand. 3-1 var stillingen ved pausen.

I anden halvleg blev styrkeforholdet mere og mere udtalt - og det kom også til udslag på måltavlen. Gustav Mogensen gjorde det til 4-1. Mikkel Møller Lassen kom også på måltavlen efter en smart frisparkskombination. Og for lige at slå mesterskabet sendte William Førby og Anders Førby to flotte langskud i netmaskerne efter velkomponerede angreb. 7-1 - og mesterskabet var en realitet.

En flot præstation af spillere, trænere og ledere, der slog til, da det for alvor gjaldt. Først ved at vinde over de nærmeste konkurrenter fra FCK i Parken, og så med en klar 7-1-sejr i sæsonens sidste kamp. Resultatet betyder, at U17 slutter tre point foran FC København, der lukkede sæsonen med et 3-3-resultat mod Vejle.