Menu

AGF 1880 Fodbold tilknytter Jonas Roulund som kommunikationsansvarlig

image Jonas Roulund er 29 år og er til dagligt Content & Project Manager hos Funnel First Media. (Foto: Marius Visuals)
AGF
11. april 2022 kl. 13:21
AGF 1880 har tilknyttet Jonas Roulund som kommunikationsansvarlig.
Store nyheder: Vi har tilknyttet journalisten, Jonas Roulund, som ny kommunikationsansvarlig for klubben.
Det betyder, at vi fremover kommer til at give et dybere indblik i livet i- og omkring AGF 1880.
Vi kommer blandt andet til at bringe spillerinterviews, portrætter, optakter, reaktioner og meget andet godt.
💡 Hvis du sidder med idéer til opslag, informationer og events – eller ønsker at dele særligt spændende nyheder om jeres hold – så send dem gerne Jonas’ vej på jonas.roulund@outlook.com.
Derudover en opfordring til at følge AGF 1880 Fodbold på Facebook og Instagram, hvor vi ligeledes kommer til at bringe en masse godt indhold om AGF’s amatørafdeling, AGF 1880 og livet på Fredensvang.
Fan - Spiller - Journalist
Jonas har siden 2020 spillet på klubbens førstehold og var i den seneste sæson anfører for holdet, der opnåede oprykning til Serie 1. 
Desværre pådrog han sig en korsbåndsskade i en af sæsonens sidste kampe, hvilket holder ham ude af kampprogrammet i 2022. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget – og med Jonas' baggrund i journalistikkens verden – han har tidligere arbejdet for hjerteklubben AGF A/S, lavet podcast for fanmediet Morethanaclub.dk og er i dag Content Manager hos et kommunikationsbureau i Aarhus – var det oplagt at lade ham bruge sine evner til at styrke klubbens kommunikation på diverse platforme.
Glæd jer til at følge med!