Menu

AGF's seniorer leverede et par overraskelser til Aarhus Mesterskaberne i indefodbold

image AGF's repræsentanter til Aarhus Mesterskaberne i indefodbold 2023 fra venstre: Jonas Roulund, Mads Hansen, Kevin Thomsen, Claus Viberg, Frederik Mølbye, Daniel Eckford, Alexander Kojo og Tomislav Trifunovic.
Jonas Roulund
02. januar 2024 kl. 14:58
AGF's Serie 4-mandskab var repræsenteret ved Aarhus Mesterskaberne i indefodbold den 29. december - her var De Hviie med til at præge turneringen med flotte mål og små overraskelser undervejs.

AGF 1880 var repræsenteret ved Aarhus Mesterskaberne i indefodbold den 29. december i Bellevue Hallerne, og her blev der både plads til lækre detaljer, fine mål og et par overraskende resultater undervejs.

Kampene blev spillet i et ni minutters format med fire mand på banen inklusiv en målmand, der måtte tage med hænder. Målene var en anelse mindre end et normalt syvmandsmål.

De deltagende hold var opdelt i to puljer, og De Hviie endte i gruppe med de forsvarende mestre fra 2. division - Brabrand IF.

Derudover var IF Lysengs 3. divisionshold samt VRI og Vibys DS-drenge modstanderne i gruppespillet.

Umiddelbart en hård gruppe, men AGF's seniormandskab viste format i turneringen, der blev genvundet af Brabrand IF, som slog VRI 3-2 i finalen.

Lyseng på hælene

AGF'erne stillede med syv spillere til start samt Art Lakhampui Jr. og Jonas Roulund på trænerbænken. Derudover var flere tilskuere mødt op for at følge De Hviie helte i kampen for mesterskabet.

Holdet bestod af Kevin Ticky Thomsen, Alexander Kojo Lorentzen, Daniel Eckford-Olsen, Frederik Mølbye, Mads Hansen, Claus Viberg og Tomislav Trifunovic.

Og gutterne lagde flot fra land. 

15 sekunder efter dommerens startfløjt lå bolden i rusen - Mads Hansen pressede sig til et dejligt føringsmål.

Tre gange førte AGF'erne gennem kampen, men til sidst lykkedes det desværre Lyseng at udligne til 3-3, hvilket blev kampens resultat.

Brabrand og VRI var for store mundfulde

Efter den positive start på turneringen gik Fredensvangs drenge ind til de næste kampe med selvtillid.

Her ventede forhåndsfavoritterne fra Brabrand dog, men man lykkedes med at slippe fra det opgør med et hæderligt 1-3 nederlag.

Herefter ventede hjemmebaneholdet VRI, som virkede til at have forberedt sig en del på indendørsturneringen. De besejrede vores helte med 2-4, og så skulle gruppens placeringer afgøres i sidste spillerunde.

Flot afslutning

I gruppespillets sidste kamp ventede Viby IF, og her viste AGF'erne i den grad format.

Holdet scorede et af turneringens bedste mål efter at være kommet bagud 0-1.

De Hviie gav bolden op, spillede den lidt rundt og satte pludselig gang i en smuk kæde af førsteberøringer, der gjorde Viby-spillerne til kegler for en stund. 1-1, og så kom super-sub'en, Kevin Thomsen på banen.

Med ganske få berøringer og en usvigelig målnæse lykkedes det ham at bringe holdet foran 2-1, hvilket holdt til slutfløjt, og så kunne AGF rejse fra stævnet med fremskudt bryst.

Et hyggeligt arrangement - og en god tradition - blev dermed holdt i hævd og fejret på behørig vis i caféen efterfølgende.

Luk