Menu

Klar til foråret: Vi søger flere dygtige børne- og ungdomstrænere

image
BJ
11. januar 2022 kl. 10:24
I AGF af 1880 søger vi altid dygtige børne- og ungdomstrænere til at indgå i vores trænerteams.

I AGF af 1880 søger vi altid dygtige børne- og ungdomstrænere til at indgå i vores trænerteams. AGF af 1880 er i rivende udvikling og derfor har flere trænerteams netop brug for din hjælp!

Som børne- og ungdomstræner i AGF af 1880 bliver du en del af et inspirerende trænermiljø, hvor vi værdsætter kvalitet, dygtighed og passion for fodbold. Her får du til opgave at træne og inspirere børn og unge samt forestå et velfungerende samspil med deres forældre. Måske er du allerede i gang med din træneruddannelse - måske ikke endnu.

Vi tilbyder "at klæde dig på” til træneropgaven ved at uddanne dig gennem DBUs træneruddannelse og indføre dig i AGF af 1880's trænerfaglige fundament. Desuden får du særlige muligheder for trænerfaglig udvikling i en hverdag tæt på vores elitetrænere i AGF Talent. Der er altså rig mulighed for, at du kan udvikle dig som træner og leder i et inspirerende trænermiljø.

Trænergerningen i AGF af 1880:
Du vil som træner i AGF 1880 indgå i et trænerteam, hvor du sammen med dit team skal planlægge og afvikle træninger, stævner og kampe. Du skal afsætte tid af til at varetage 1-2 træninger i ugen samt kampe og stævner i weekenden. Det forventes, at du har mod på at udvikle dig og blive en dygtig træner. Hvis du ønsker mere fodbold mellem hænderne, er der rig mulighed for, at du kan varetage andre opgaver på tværs af hold og årgange.

Du får:

  • Skattefri godtgørelse,
  • Tøjpakke med AGF’s logo,
  • Sæsonkort til AGF’s kampe på Ceres Park,
  • DBU's træneruddannelse
  • Medlemskab i AGF 1880 såfremt du ønsker at spille fodbold på en af klubbens hold.

Dette er et ideelt studiejob for dig som har fodbold på hjerte og hjerne! Hvis du har lyst til at være en del af AGF af 1880, så skriv hurtigst muligt en mail til fodboldkoordinator Manuel Thomasen, manuel.dk@hotmail.com , hvori du fortæller lidt om dig selv og din motivation for at blive børne- og/eller ungdomstræner i AGF af 1880.

Vi glæder os til at høre fra dig!