Menu

Luntefodbold på Fredensvang

image (Foto: Morten Thomsen)
Jonas Roulund
31. maj 2023 kl. 16:08
Onsdag den 24. maj afholdt fire studerende med bl.a. AGF-træner Anton Hundewatt fra Erhvervsakademi Aarhus et event for Ældre Sagens fodboldhold “Luntehold”. Baggrunden for eventet var, at de fire studerende i forbindelse med deres uddannelse, skulle lære hvordan man planlægger og afholder et event.

Nej, det er ikke en sur kampkommentar, men overskriften på et fint og hyggeligt fodboldarrangement på Fredensvang.

20 mænd troppede onsdag den 24. maj kampklar op på Terp Skovvej og brugte to timer i den flotte forårssol med fire studerende.

Timerne blev brugt på en sjov turnering, hvor fire hold fik lov til at finde ud af, hvem der var det bedste hold. Der blev grinet, pustet og jublet, og så var det tid til 3. halvleg. 

Royal Unibrew havde været venlige til at sponsorere øl og sodavand, og OK var også banen med en masse fine gaver - alt fra køletasker, genanvendelige indkøbsnet og drikkedunke til slik og med mulighed for at få 100 kr. gratis benzin.  

Alt i alt var det en utroligt vellykket dag, hvor glæden ved legen med bolden og det sociale samvær var markant. De fire studerende har nu kun tilbage at skulle forsvare deres opgave for deres undervisere. 

Tak for besøget!

 

Luk