Menu

Ny kommunikationsansvarlig til AGF 1880

image Emilie Spring er journaliststuderende på DMJX og overtager nu hvervet som kommunikationsansvarlig i AGF 1880.
Admin
11. februar 2024 kl. 18:53
Emilie Spring overtager ansvaret for kommunikationen i AGF 1880.

22-årige Emilie Spring overtager ansvaret for AGF 1880's kommunikation.

Jonas Roulund har de seneste par år varetaget tjansen som kommunikationsansvarlig, men fremover bliver det Emilie Spring, som får ansvaret for klubbens sociale medier samt hjemmesiden.

- Jeg har nydt at være kommunikationsansvarlig i klubben, men tiden er knap, og jeg har gang i en række andre projekter, der kræver min tilstedeværelse - og da Emilie tilbød sin hjælp, var det helt oplagt at overlade roret til hende, fortæller Jonas Roulund, som dog fortsat vil være at finde i klubben.

- Jeg fortsætter selvfølgelig som spiller og assistent i seniorafdelingen, hvor der blæser positive vinde, siger Jonas.

En vaskeægte AGF'er tager over

Emilie Spring står nu klar til at varetage opgaven med klubbens kommunikationskanaler, hvor der løbende udkommer portrætter, nyheder og information om- og fra klubhuset, holdene, caféen og kampene.

Emilie er 22 år, bosiddende i Aarhus C, og så har hun fra barnsben haft sin gang på Ceres Park - så hjertet banker for De Hviie.

Hun læser på DMJX, hvor tilværelsen som journaliststuderende hele tiden giver nye værktøjer, som kan sættes i spil på Fredensvang. Derudover går tiden med skribentarbejde hos AGF-fanmediet KSDH.dk.

- Jeg er især vild med det arbejde, der ligger før og under udarbejdelsen af en artikel. Desuden har min mediespecialisering på tredje semester budt på TV og video, og jeg mener derfor, at jeg kan bidrage til samtlige af klubbens platforme og ser frem til at fortsætte Jonas' arbejde på Fredensvang, siger Emilie Spring.

💡 Hvis du sidder med idéer til opslag, informationer og events – eller ønsker at dele særligt spændende nyheder om jeres hold – så send dem gerne Emilies vej på zibbo@live.dk.
Derudover en opfordring til at følge AGF 1880 Fodbold på Facebook og Instagram, hvor vi ligeledes bringer en masse godt indhold om AGF’s amatørafdeling, AGF 1880 og livet på Fredensvang.
Luk