Menu

Nyt fra U19.2-drengene: "Vi er meget tilfredse"

image
Emilie Spring
12. marts 2024 kl. 17:26
U19.2-drengene endte vinterturneringen i toppen af tabellen – nu ser cheftræner Jesper Danius Sørensen frem mod foråret, hvor blandt andet hjemvendte spillere og energiske træningspas skal være med til at fortsætte holdets gode stime.

De kolde vintermåneder har ikke budt på varm kakao og Premier League på sofaen for nogle af de store drenge i AGF 1880. Der er til gengæld blevet arbejdet på at skabe en god, stor trup, der kan sikre fortsat succes for U19.2-drengene, når forårsturneringen skydes i gang om et par uger.

- Vi begynder så småt at få vores dygtige spillere hjem fra efterskolerne, og de hungrer efter træning på højt niveau. Drengene har masser af udviklingspotentiale og er medvirkende til, at vi kan mønstre os med et godt hold, hvor basen for vækst og udvikling er solid, siger cheftræner Jesper Danius Sørensen.

#go'ekasser

Holdet har henover vinterturneringen været udfordret af bidende koldt vejr, aflysninger samt flytninger af kampe – alligevel er de endt i toppen af tabellen med en tocifret målscore. Blot ét enkelt nederlag til FC Skanderborg er det blevet til i turneringen, mens resten af kampene er endt med sejr til De Hviie – og det er noget, der glæder cheftræneren.

Foto: AGF 1880

- Vores drenge spiller med den samme energi og mod, vi ser i vores to ugentlige træningspas. Spillestilen er på plads, og vi formår at lave gode kasser i hver kamp – ligesom vi så det i weekendens kamp mod Galten FS, siger Jesper Danius Sørensen og fortæller, at den dynamiske trup gør det umuligt at fremhæve blot et par få spillere efter kampene.

- Hver gang, vi laver ændringer på holdopstillingen, oplever vi en ny spiller, der træder i karakter, tilføjer han.

Et 'tough' forår i vente

Hjemmekampen mod Galten endte 4-2 i AGF’s favør og bød blandt andet på et hattrick fra holdets spidsangriber, Valdemar, der lige er vendt tilbage fra en mindre skade.

Opgøret satte således prikken over i’et i en vinterturnering, hvor drengene fra U19.2 sikrede sig førstepladsen med 15 point og 15 mål. Nu ser cheftræneren frem mod den snarlige forårsturnering, hvor de gode takter gerne skal fortsætte.

Foto: AGF 1880

- Der er mange af spillerne, der glæder sig til at skulle spille mod sine tidligere klubber. Vi forventer et ’tough’ forår for drengene i U19.2, men er helt sikre på, at vi vil fortsætte vores stime med sejre og godt humør, slutter han.

Forårsturneringen skydes i gang, når drengene fra Fredensvang møder Kristrup B på udebane den. 5. april klokken 19.

Luk