Menu

Skal dit barn opleve AGF indefra?

image AGF afholder fodboldskole, pigecamp og keepercamp i de kommende måneder (foto: agf.dk)
Jonas Roulund
03. maj 2023 kl. 15:39
AGF slår i den kommende tid dørene op for en række børne- og ungdomscamps på Fredensvang

Skal dit barn mærke magien ved fodbold på Fredensvang? Så har I nu muligheden med en række forskellige camps på Terp Skovvej.

Som vi tidligere har beskrevet, så er der fodboldskole i uge 26, hvor der fortsat er pladser ledige. Her får man en uge med fuld blæs på træningen, lattermusklerne og fællesskabet i fokus. 

Og hvis din søn eller datter mere er til målmandsposten, så afholdes der keepercamp den 14. maj og 11. juni på Fredensvang. 

Dagene byder på seks timers intensiv målmandstræning med træningspas, teknisk træning, videoanalyse og konkurrencer. Og det hele ledes af dygtige og erfarne AGF-trænere. Deltagerne kan også glæde sig til at hilse på Superliga-målmænd, der kommer og fortæller om målmandsposten.

Pigecamp på AGF's anlæg

AGF's Gjensidige Kvindeliga-hold er til stor inspiration for de kommende generationer, og hvis din datter drømmer om at gå i de professionelles fodspor, så kan I tilmelde jer AGF's pigecamp den 21. maj.

Tilbuddet er målrettet spillere årgangene mellem 2014 (U9) og 2010 (U13) som rigtig gerne vil udfordre sig selv med en god dag med fodbold.

Tilmelding foregår lige her >>>

Luk