Menu

Tæt affære i årets anden testkamp for Serie 3

image VSK kom forbi Fredensvang søndag eftermiddag til årets anden testkamp for Serie 3. (Foto: Jonas Roulund)
Jonas Roulund
12. marts 2023 kl. 17:31
AGF's serie 3-mandskab mødte tidligere træner, Rasmus Keller, og hans VSK-mandskab i en tæt affære søndag eftermiddag.

Der var forår i luften, da vores Serie 3-mandskab søndag eftermiddag tog imod VSK på kunstgræsbanen på Fredensvang.

Seniorafdelingen er under en genopbygningsfase, og projektet er i rivende udvikling, hvilket årets anden testkamp beviste, ifølge cheftræner Steen Mølbye:

- Vi har genstartet holdet med en masse nye spillere og tiltag, og det, vi så i dag, lover positivt. Der var klare forbedringer i forhold til første træningskamp, og selvom VSK er kandidat til at rykke op, så stod vores gutter godt imod, fortæller cheftræneren.

En hård kamp mod en hård modstander

Rasmus Keller stod i spidsen for vores førstehold i hele 2022, men er nu rejst videre til VSK's Serie 1 og 3-hold. Der var derfor glædeligt gensyn med både ham og den tidligere AGF'er Daniel Crescesse.

- VSK har et super stærkt setup, der er opbygget gennem flere sæsoner, og de går efter oprykning til serie 2 i denne sæson. Vores mandskab skal lige finde relationerne og spilmønstrene, og kampbilledet blev selvfølgelig derefter - med VSK mest på bolden, og os i defensiven. Det vigtige var, at holdet stod flot imod, der blev arbejdet for sagen, og vi holdt egentlig gæsterne fra chancer langt henad vejen, siger Steen Mølbye, der kunne se sit mandskab gå til pause med 1-1 på måltavlen efter mål fra U19-spilleren Carl.

Anden halvleg bød på målfest, og der stod faktisk 3-2 til os med et kvarter tilbage efter frisparksscoringer fra Claus Viberg og en yderst velspillende Alexander Lorentzen. Desværre løb kræfterne op mod slutningen, hvilket resulterede i to hurtige VSK-scoringer og slutresultatet 3-4. 

- Vi kan tage mange positive ting med fra dagens kamp. Vi kæmper bravt, vi hjælper hinanden, og vi bliver ved til det sidste. Det er værdier, vi gerne vil dyrke i dette forår, siger cheftræneren.

Serie 3-mandskabet træner tirsdage og torsdage kl. 19 på Fredensvang, og der er fortsat åbent for tilgang til holdet.

Luk