Menu

U17-spillere træner med førsteholdet

image På billedet fra venstre ses: Jonas Holme Melander, Andreas Havgaard, Tasal Halimi, Emre Ataman og Rasmus Thorup Jensen.
Jonas Roulund
04. maj 2022 kl. 15:11
Serie 1-mandskabet har selskab af en flok energiske, unge mænd, da der er kommet et godt samarbejde op at stå med U17-truppen.

Siden vinteropstarten har vores Serie 1-mandskab haft fornemt selskab til træningerne på Fredensvang. Flere U17-spillere har nemlig deltaget for at vænne sig til fysik og tempo i seniorrækkerne.

En vigtig del af klubbens strategi er, at styrke samarbejdet mellem ungdoms- og seniorholdene, og derfor er det med stor glæde, at vi lige nu har de talentfulde, unge mænd med til førsteholdets træninger.

Cheftræner, Rasmus Keller, udtaler:

"U17-drengene gør det rigtig godt, og de går ind til træningerne med en god indstilling og masser af gåpåmod. De udvikler sig og bygger hele tiden på. Vi satser på, at det bliver en gevinst på sigt, fordi drengene får et forspring i forhold til at vænne sig til tempoet og fysikken på senior-niveau. Derudover forventer vi, at de via den ekstra træning kan være med til at løfte U17-holdet.”

16-årige Jonas Melander er en af de friske knejter, der hver uge både udfolder sig hos sine jævnaldrende på U17-holdet og hos seniorerne. Han er glad for at kunne prøve kræfter med seniorfodbold:

"Jeg føler, at man lærer meget i forhold til modenhed og sammenhold, som man kan tage med til U17-holdet, hvilket jeg personligt kan se en stor fordel i. Jeg tror, der er en rigtig god udvikling i at være med begge steder og føler, at jeg har forbedret mig markant i mit individuelle spil," fortæller han.

Således får de unge spillere hår på brystet, mens Serie 1-holdet får flere muligheder til træningerne med et stort antal deltagere - en sand win-win!