Menu

Udlejning af AGF's kunstgræsbaner

image
BJ
06. oktober 2020 kl. 20:30
Udlejning af AGF's kunstgræsbaner

Træningskampe kan kun afvikles i weekends, hvor man lejer banen i 2 timer ad gangen, mens man på hverdage lejer banen i 1,5 timer ad gangen og kun til træningspas.

Banelejen er 725 kr. pr. time. Lys faktureres med 175 kr. pr. time svarende til kostprisen hos NRGi. Priserne er incl. moms.

AGF vil i det omfang, at der er ledig banekapacitet, også udleje kunstgræsbanerne i oktober, november og december.

AGF tilbyder - grundet Covid-19 - ikke omklædning til lejende klubber, og det gælder også ved afvikling af træningskampe - både for "hjemmehold," udehold og dommer/linjedommere. Man skal således altid møde omklædte frem til både træning og kamp. Såfremt din klub er interesseret i at booke timer på AGFs kunstgræsbaner, bedes du fremsende din klubs ønsker på mail til steffen.olesen@agf.dk.

Der kan løbende forespørges om ledige timer for resten af indeværende år, mens deadline for ansøgning om timer i januar, februar og marts 2021 er 30. oktober 2020.

Vi vil så så hurtigt som muligt herefter på mail fremsende de timer, som vi kan tilbyde, og som klubben så kan acceptere eller vælge fra.

Klubben bedes sammen med sine timeønsker informere AGF om, hvortil fakturaer skal fremsendes. Navn og klubfunktion skal oplyses. AGF fremsender fakturaer pr. mail.

AGF udlejer kun sine kunstgræsbaner til fodboldklubber/idrætsforeninger i Aarhus Kommune og ikke til enkeltpersoner.

Spørgsmål om baneudlejningen kan rettes til fodboldformand Steffen Olesen på mail: steffen.olesen@agf.dk eller mobil 3090 7554.

Information om kunstgræsbane 4:
Areal: 10.800 m2.
Taget i brug i 2005.
Kunstgræstæppet skiftet i 2017.
Granulat: Kork.
Lysstyrke 250 lux.

Information om kunstgræsbane 6:
Areal: 7.500 m2.
Taget i brug i 2017.
Granulat: Gummi.
Lysstyrke 250 lux.
Identisk med de nye kunstgræsbane-tæpper på Jysk Park (Silkeborg Stadion) og Right to Dream Park (Farum Park).

Luk